Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Παπα- Ηλίας Υφαντής: Κυκλώπεια βαρβαρότητα

       
του παπα-Ηλία Υφαντή 
   
Το σχέδιο καταστροφής της πατρίδας μας και γενοκτονίας του λαού μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Και μάλιστα τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει ιδιαίτερη έξαρση. Οι, λεγόμενοι, «εταίροι» μας αποκαλύπτονται απέναντί μας, ολοένα και περισσότερο ως εταιρίες οικονομικών δολοφόνων. Οι, κατ’ ευφημισμόν, «θεσμοί» μοιάζουν περισσότερο με εγκληματικά συνδικάτα. Οι «αγορές» και οι «οίκοι αξιολόγησης», κανονιοβολούν από παντού το καλυβάκι της καταρρέουσας οικονομίας μας. Κι ενώ εμείς μιλούμε για «δημιουργική ασάφεια», αυτοί απαιτούν με σαφήνεια την ολοκλήρωση του δολοφονικού τους σχεδίου. Κι ενώ εμείς τους μιλούμε για «έντιμους συμβιβασμούς», αυτοί μας απαντούν ιταμούς και ανέντιμους εκβιασμούς. Και μέσα σε όλα αυτά, που δεν τα ισχυρίζεται ένας κάποιος παπάς, αλλά τα διατυμπανίζει στη «δια πασών» η ωμή πραγματικότητα, είναι πλήρως αλληλέγγυοι οι ντόπιοι εφιάλτες. 
      
Μπορεί οι πολιτικοί μας να είναι αναγκασμένοι να μιλούν τη γλώσσα της διπλωματίας, ακόμη κι όταν έχουν να κάμουν με αδίστακτους κανιβάλους. Αλλά εμείς εδώ κάτω, που μαστιγωνόμαστε καθημερινά απ’ το βούρδουλα της οικονομικής, ηθικής, πνευματικής και ενημερωτικής βαρβαρότητας και πνιγόμαστε ασφυκτικά απ’ τη μπόχα των δηλητηριωδών αερίων του κρεματορίου της τρόικας, δεν μπορούμε να σιωπούμε. 
       
Γιατί σαν να μη μην μας φτάνει η ασφυξία από την παγίδα του χρέους, στην οποία μας εγκλωβίσανε, έρχονται να συμπληρώσουν τον πολιορκητικό τους κλοιό και με την μεταναστευτική πλημμυρίδα. Την οποία προκάλεσαν αυτοί οι ίδιοι με τους δολοφονικούς πολέμους και τη ληστρική αφαίμαξη σε βάρος των λαών της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Με αποτέλεσμα η αδυσώπητη τρομοκρατία και η αβάσταχτη φτώχεια να εξαναγκάζει τους λαούς αυτούς κατά χιλιάδες να θαλασσοπνίγονται. Γεγονός, που μας παραπέμπει στις πικρές μνήμες της γενοκτονίας των Αρμενίων και των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας απ’ τους Τούρκους. Γεγονότα που σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να τους τα θυμίζει ούτε ακόμη και ο Πάπας. Γιατί προφανώς θεωρούν ότι αυτοί έχουν το αλάθητο δικαίωμα στη βαρβαρότητα, ενώ οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα στην αλήθεια για τα κακουργήματά τους και στην ανθρωπιά για τα θύματά τους. 
      
Είναι χαρακτηριστικό πως η μεταναστευτική πλημμυρίδα έχει συνδυαστεί και με μια παμπόνηρη νομοθετική παγίδα. Σύμφωνα με την οποία, όσοι τυχόν μετανάστες προωθηθούν στις χώρες των γαλαζοαίματων Ευρωπαίων, εξαναγκάζονται να επανέρχονται στις χώρες της αρχικής εισόδου τους. Που, στην προκειμένη περίπτωση, είναι, εκ των πραγμάτων οι χώρες της Νότιας Ευρώπης. Μεταξύ των οποίων και η πατρίδα μας. Την οποία, ενώ έχουν γκρεμίσει στο βάραθρο της χρεοκοπίας, σε σημείο ώστε να μη μπορεί να συντηρήσει ούτε καν το δικό της λαό, να τη φορτώνουν από πάνω και με τα εκατομμύρια των μεταναστών και των προσφύγων. Έτσι ώστε να πολλαπλασιάζονται κατακόρυφα τα ανυπέρβλητα προβλήματα και να επιταχύνεται η ολοκλήρωση του σχεδίου της γενοκτονίας, τόσο σε βάρος του λαού μας, όσο και των μεταναστών. Ενώ ταυτόχρονα εξυφαίνεται διαχρονικά η πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοτρίωση και αφομοίωση. 
       
Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι παράλληλα με τον μεταναστευτικό εξανδραποδισμό των λαών αυτών, συντελείται επιπλέον στις πατρίδες τους και πολιτισμική καταστροφή σε βάρος των αρχαιολογικών τους μνημείων. Καταστροφή, η οποία δεν φαίνεται να είναι αποτέλεσμα του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού, όπως προπαγανδίζεται από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (ΜΜΕ) της δυτικής βαρβαρότητας. Γιατί, ως γνωστόν, οι χώρες αυτές βρίσκονταν επί αιώνες κάτω από μουσουλμανική διακυβέρνηση, χωρίς να συμβούν παρόμοιες βεβηλώσεις και βανδαλισμοί. Πράγμα που κάνουν οι τωρινοί, στο όνομα τάχα της θρησκευτικής τους καθαρότητας. Η πολιτισμική αυτή καταστροφή φαίνεται να είναι, αποτέλεσμα μάλλον της παγκοσμιοποιητικής βαρβαρότητας. Άποψη, που ενισχύεται και από το γεγονός ότι οι πιθανοί υποκινητές της φαίνονται να σιωπούν συνένοχα. Δεδομένου ότι η καταστροφή των πολιτισμικών δομών των διαφόρων λαών έχει ως συνέπεια την απώλεια της ιστορικής τους μνήμης. Γεγονός που υποβοηθεί στην πολτοποίησή και ισοπέδωσή τους κάτω απ’ τον παγκοσμιοποιητικό οδοστρωτήρα της. Και δεν θα είναι καθόλου απίθανο κάποια στιγμή να ιδούμε να καταστρέφουν ακόμη και τη δική μας ακρόπολη και ο, τι άλλο απέμεινε απ’ τους Άγγλους, τους Γερμανούς, και τους λοιπούς ληστάρχους των αρχαιολογικών μας θησαυρών. 
        
Οικονομική, λοιπόν, ασφυξία. Μεταναστευτική πλημμυρίδα. Πολιτισμική αλλοτρίωση και ισοπέδωση. Και στο τιμόνι αυτού του παγκόσμιου κρεματορίου ή Γκουαντανάμο, αν θέλετε, βρίσκονται κάποιοι αξιότιμοι κύριοι, οι οποίοι φαίνεται να εμφορούνται απ’ τη «λογική» του συγκυβερνήτη που οδήγησε το γερμανικό αεροσκάφος, στους βράχους των Άλπεων. Του οποίου όμως ο παραλογισμός και ο αμοραλισμός υπολείπεται των οικονομικών και πολιτισμικών δολοφόνων της ανθρωπότητας. Δεδομένου ότι εκείνος-περισσότερο έντιμος συγκριτικά-δολοφόνησε, τους κάπου 150 αθώους επιβάτες του αεροπλάνου, αυτοκτονώντας και ο ίδιος. Ενώ αυτοί δολοφονούν εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια αθώων, τους οποίους, με συνειδητή ασυνειδησία, θυσιάζουν στο βωμό της ιμπεριαλιστικής και τοκογλυφικής βαρβαρότητας. Η οποία όμως, όπως και η τουρκική, βρίσκεται πάντοτε υπεράνω πάσης κριτικής. Τη στιγμή μάλιστα, που κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη η περίπτωση κάποιου ολοκληρωτικά σχεδόν ανάπηρου φυλακισμένου. Η απέναντι στην αναπηρία του οποίου ανθρωπιστική συμπεριφορά χαρακτηρίζεται ως «μη φιλική πράξη» για τους φίλους μας τους Αμερικάνους.. Ενώ η εφτάχρονη δικτατορία που μας είχαν φορτώσει και η διαχρονική καταστροφή τόσων χωρών και η γενοκτονία τόσων λαών εκ μέρους τους συνιστά επίδειξη φιλικότατατης και δικαιότατης συμπεριφοράς. 
      
Που σημαίνει ότι οι αξιότιμοι αυτοί κύριοι δεν αρκούνται στην οικονομική και πολιτισμική καταστροφή. Θέλουν επιπλέον να συνθλίψουν και την οποιαδήποτε ανθρώπινη ευαισθησία. Γιατί ακριβώς ο ηθικός και πνευματικός πολιτισμός των λαών αποτελεί οδυνηρό αγκάθι στο μάτι της κυκλώπειας βαρβαρότητάς τους… 
         
από το http://papailiasyfantis.Wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου