Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ίδρυση πυρήνα ΕΠΑΜ Μαλίων




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ίδρυση πυρήνα ΕΠΑΜ Μαλίων

Διανύουμε μια εποχή στην οποία η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γίνεται κατά συρροή και κατ'εξακολούθηση. Η αξία του ανθρώπου μετριέται σε χρήμα και η δικαιοσύνη εφαρμόζεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Οι δημοκρατικές εντολές του ελληνικού λαού όχι μόνο δεν εφαρμόζονται αλλά χλευάζονται και διαστρεβλώνονται από τους συστημικούς πολιτικούς φορείς.

Όλα αυτά έχουν αποτελέσματα τα οποία είναι εμφανή σε όλους μας. Επιχειρηματικές χρεοκοπίες και φτωχοποίηση των Ελλήνων. Υφαρπαγή περιουσιών, ακόμα και της πρώτης κατοικίας, μείωση μισθών σε επίπεδα φτώχειας και διάλυση των εργασιακών σχέσεων στο όνομα της εξυπηρέτησης ενός άκρως παράνομου και απεχθούς χρέους. Απογοήτευση και αίσθημα προδοσίας απέναντι στο παρόν “δημοκρατικό σύστημα” αλλά και αβεβαιότητα για τη δυνατότητα επιβίωσης ακόμα και στο κοντινό μέλλον.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες και για αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε την ίδρυση πυρήνα του Ε.Π.Α.Μ στα Μάλια. Με την ενημέρωση και κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής των Μαλίων, Χερσονήσου και Μοχού παίρνουμε κι εμείς, πλέον επισήμως, μέρος και θέση στην πανελλήνια προσπάθεια του Ε.Π.Α.Μ. για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης και τη δημιουργία προυποθέσεων για ένα καλύτερο και δημοκρατικό αύριο.

Είμαστε ρεαλιστές και γι' αυτό απαιτούμε το “αδιανόητο”:

·        Μονομερή Διαγραφή του Δημόσιου χρέους με βάση το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

·        Κατάργηση των Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων με ΕΕ και ΔΝΤ

·        Έξοδο από το Ευρώ και επιστροφή σε ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

·        Καταδίκη όσων οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση

·        Σύνταξη και ψήφιση νέου Δημοκρατικού Συντάγματος


Πυρήνας Ε.Π.Α.Μ. Μαλίων,

Μαλια, 19/4/2015


Τηλ: 6933009224 & 6976296525

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου