Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

H δεύτερη συνέλευση ελευθέρων επαγγελματιών

Την Δευτέρα 1/9/14 έγινε η δεύτερη συνέλευση ελευθέρων επαγγελματιών στο στέκι του Νότιου Τομέα.

Έγινε για ακόμη μια φορά μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ των ελεύθερων επαγγελμα-τιών, δικηγόρων, οικονομολόγων για το αδιέ-ξοδο που μας έχουν οδηγήσει και κατατέθηκαν προτάσεις για τη συνέχιση του αγώνα μας με περισσότερη αποφασιστικότητα και σύμπνοια μέχρι την τελική νίκη για την επιβίωσή μας.

Αποφασίστηκε όλοι μας να διερευνήσουμε, να καταγράψουμε και να συναντηθούμε –αν είναι δυνατόν- με όλες τις συλλογικότητες των ελευθέ-ρων επαγγελματιών, που υπάρχουν σήμερα, με σκοπό τη δημιουργία Ενιαίου Μετώπου, μιας και τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε όλοι μας (Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες).

Συμφωνήσαμε στην έκδοση σχετικού ενημερω-τικού εντύπου και τη δημιουργία ομάδων, που θα αναλάβουν να ενημερώσουν όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες (γειτονιά – γειτονιά και πόρτα – πόρτα) για το μέλλον που μας επιφυλάσσουν εμάς και τα παιδιά μας.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι μας, ότι αν δεν συνταχθούμε και δεν ...
διεκδικήσουμε από κοινού τα στοιχειώδη Συνταγματικά μας Δικαιώματα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα μας τελειώσουν! 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!

Καλούμε για ακόμη μια φορά όλους σας (και όσους μπορείτε να ενημερώστε και να έρθουν μαζί σας) να παρευρεθείτε στην επόμενη συνάντησή μας, για να διαμορφώσουμε τις ομάδες δράσεις και να ξεκινήσουμε – δεν έχουμε χρόνο για σπατάλη.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!!  
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Επόμενη συνάντηση: Δευτέρα 8/9/14, 7:30 το απόγευμα στο στέκι του Νότιου Τομέα  – Λακωνίας 27 Άλιμος –  στάση Μετρό Αλίμου.

Μόνοι και διασπασμένοι είναι η καλύτερη συνταγή για αποτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου