Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Φυγαδεύτηκε ο Βενιζέλος από τα γραφεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

Στο ξενοδοχείο Galaxy του Ηρακλείου κατευθύνθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος για λόγους ασφαλείας και υπό την πίεση των συγκεντρωμένων στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, εκπαιδευτικών.

Ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Κρήτη είχε προγραμματίσει για σήμερα στις 5, σειρά επαφών στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με στελέχη του κινήματος, όμως τελευταία στιγμή και κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφασίστηκε ο χώρος συνάντησης να γίνει στο ξενοδοχείο Galaxy.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ήδη προς το ξενοδοχείο έχουν κατευθυνθεί εκπαιδευτικοί οι οποιοι διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα και για την κατάργηση ειδικοτήτων στα ΤΕΕ με συνέπεια να κινδυνεύουν,  από την ερχόμενη χρονιά, με λουκέτο τεχνικές σχολές και ΕΠΑΣ.
  
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να συναντηθεί και με εκπροσώπους φορέων με τους οποίους θα συζητήσει θέματα τουρισμού και ανάπτυξης.

Η κάθοδος του κ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο γίνεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Πηγή: flashnews.gr

3 σχόλια:

  1. Εξω απο την Κρητη τα πουλημενα γουρουνια της πολιτικης! Εδω ειναι τοπος ιερος και γη ποτισμενη με αιμα αγωνιστων! Τους προδοτες τους σφαζομε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, καλά τώρα. Τόσα χρόνια στο Ηράκλειο δίνατε 50% στο ΠΑΣΟΚ και εδά εξυπνήσατε...

    Ζωνιανίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή