Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Μαρίν Λεπέν: Έξοδος της Γαλλίας τώρα και... τέλος η ευρωζώνη

Σημείωση του "Ελεύθερη Ελλάδα": Όταν οι Δημοκράτες φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομά τους (ότι το ευρώ βολεύει μόνο τη Γερμανία), τα λένε οι Φασίστες για δικό τους όφελος φυσικά...

Όπως ο Χίτλερ κατακεραύνωνε την Πλουτοκρατία προεκλογικά για να σύρει την Ανθρωπότητα στον όλεθρο μετά τις εκλογές. Την ίδια ώρα που οι Γερμανοί Δημοκράτες προσπαθούσαν να συμβιβάσουν τ ασυμβίβαστα.

Η επόμενη κυβέρνηση της Γαλλίας θα προέρχεται δυστυχώς από τον φασιστικό πολιτικό χώρο.


«Fraxit»
«Είναι η ώρα του [Εθνικού] Μετώπου» δηλώνει η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λεπέν σε συνέντευξή της στους «Financial Times». Σημειώνεται πως το κόμμα της Μαρίν Λεπέν είναι αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο κόμμα στη Γαλλά και προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις για τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών που θα γίνουν μέσα στον Μάρτιο στη Γαλλία.


Η Μαρίν Λεπέν δήλωσε πως η καλύτερη λύση για τη Γαλλία είναι η έξοδος από το ευρώ. «Μας λένε ότι θα είναι καταστροφικό, ότι θα βρέξει βατράχια, ότι ο Σηκουάνας θα γίνει ποτάμι αίματος, είναι η Αποκάλυψη σύμφωνα με τον Μπαρόζο, τον Γιούνκερ και τους άλλους, όμως στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα», δήλωσε. Μάλιστα υπογράμμισε πως η έξοδος της Γαλλίας από ευρώ, της δεύτερης ισχυρότερης οικονομίας, θα οδηγούσε και στην κατάρρευση της ευρωζώνη και επιπλέον το πιο αδύναμο φράγκο θα οδηγούσε σε τόνωση στις γαλλικές εξαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου