Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Οικονομική Εξόρμηση του Ε.ΠΑ.Μ.

Οικονομική Εξόρμηση του Ε.ΠΑ.Μ. 

Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν έχει άλλους οικονομικούς πόρους, εκτός από την βοήθεια που δίνουν από το υστέρημα τους τα μέλη και οι φίλοι του. Γι αυτό ξεκινάμε μια μεγάλη οικονομική εξόρμηση, για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε την δύναμη για   την διάχυση των προταγμάτων μας και να μάθουν όλοι ότι υπάρχει δρόμος προς την ουσιαστική μας απαγκίστρωση από την κηδεμονία των δανειστών.

Η οικονομική εξόρμηση θα γίνει με κουπόνια ενίσχυσης των 5 και 10 ευρώ.
Θέλοντας να ευχαριστήσουμε και έμπρακτα, όσους θα συμμετέχουν στην οικονομική ενίσχυση, θα υπάρξει κλήρωση δώρων. Το κάθε κουπόνι των 5 ευρώ που θα διατεθεί, θα συμμετάσχει στην κλήρωση μία φορά και το κάθε κουπόνι των 10 ευρώ θα συμμετάσχει στην κλήρωση δύο φορές. Τα δώρα που μέχρι στιγμής εξασφάλισε το Ε.ΠΑ.Μ. είναι τα εξής:
  1. Μια τηλεόραση 40″
  2. Ένα ψυγείο
  3. Μία κεραμική κουζίνα
  4. Ένα πλυντήριο ρούχων 8 κιλών
  5. Ένας φορητός υπολογιστής
  6. και πολλά άλλα δώρα μικρότερης αξίας

Η κλήρωση θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, που προγραμματίζεται για μετά το Πάσχα. Τα κουπόνια που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση θα είναι αυτά που θα έχει στα χέρια της η οικονομική επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ. την ημέρα της κλήρωσης και θα έχουν απογραφεί. Για αυτό, παρακαλούνται όσοι φίλοι και μέλη μας θέλουν να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτόν, να το κάνουν εγκαίρως. Η εξόρμηση αυτή έχει ήδη ξεκινήσει και λήγει οριστικά στις 26 Απριλίου 2015.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα κουπόνια μας από:

1) Τα κεντρικά μας γραφεία, Ελ. Βενιζέλου 4 (πρώην Θησέως), 176 71

2) Τους ανά την Ελλάδα πυρήνες και μέλη του Ε.ΠΑ.Μ.

Τρόπος επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση
:

Τηλέφωνα: 2103428676, 2103422156
Ηλ. Διεύθυνση: info@epamhellas.gr,
epamfc@gmail.com
Στο Ε.ΠΑ.Μ. ευχαριστούμε όλους όσους μας έχετε ήδη στηρίξει και ζητάμε από εσάς να συνεχίσετε, διότι οι πολιτικές και οικονομικές καταστάσεις που ζούμε απαιτούν να συνεχιστεί ο αγώνας ακόμη πιο δυνατά.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φίλους στο εξωτερικό, που παρότι είναι μακριά από την Ελλάδα, η βοήθεια τους είναι σημαντική και συγκινητική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου