Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Δ. Κυπριώτης: Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) στις ευρωεκλογές

του Δημήτρη Κυπριώτη*

Το Ε.ΠΑ.Μ, ύστερα από μία έντονη κινηματική και πολιτική δράση τριών (3) περίπου χρόνων από την ίδρυσή του, έχει αποκτήσει βαθιές ρίζες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, που αποτιμούνται με τη λειτουργία 107 και 42 αντίστοιχα τοπικών και περιφερειακών οργανώσεων (πυρήνων) μέχρι στιγμής.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό να τονίζεται με κάθε ευκαιρία, ότι το Ε.ΠΑ.Μ δεν είναι ακόμη ένα κόμμα στην Ελλάδα που λειτουργεί στο πλαίσιο της γνωστής κομματοκρατίας με τη γνωστή κάθετη και αρχηγική δομή.

Είναι ένας πολιτικός φορέας, ένα Μέτωπο αυτοοργανωμένων πολιτών, που δημιουργήθηκε από τους αγώνες των πλατειών και οι οποίοι λειτουργούν και δρουν με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, έξω από τους γνωστούς ιδεολογικούς διαχωρισμούς (δεξιά, κέντρο, αριστερά) για όσο διάστημα διαρκεί η κατοχική περίοδος που έχει επιβληθεί στην Πατρίδα μας με τους γνωστούς  οικονομικούς όρους και μέχρι ο Ελληνικός λαός να γίνει «νοικοκύρης» στον τόπο του.

Με αυτήν τη λογική, τη σύνθεση και τη λειτουργία, το Ε.ΠΑ.Μ μετά από καθολική ψηφοφορία...
των μελών του, αποφάσισε να συμμετάσχει στις προσεχείς ευρωεκλογές με τους παρακάτω στόχους:


Να βοηθήσει, μαζί με άλλα Ευρωπαϊκά Κινήματα με τα οποία συνεργάζεται στο πλαίσιο κοινών προταγμάτων, για την αποτίναξη του αντιδραστικού χαραχτήρα και των σχεδίων του ιερατείου της Ε.Ε. που έχουν επιβληθεί στους λαούς της.

Να ενδυναμώσει τον αγώνα των Ευρωπαϊκών λαών και πρώτα απ΄ όλα του Ελληνικού, για την αποδέσμευσή τους από τα δεσμά της.

Να αναδειχθεί ως η δημοκρατική και πατριωτική πολιτική δύναμη της Ελλάδας, που αντιτάσσεται στα ίσια και με καθαρά λόγια, στις πολιτικές της ΟΝΕ και της Ε.Ε.

Να μπορέσει στη συνέχεια, μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα, να παλέψει στο εσωτερικό της Πατρίδας μας, μαζί με την πλειοψηφία του λαού, για την πολυπόθητη ανατροπή του φθαρμένου πολιτικού συστήματος, προς όφελος της λαϊκής κυριαρχίας, της ευημερίας του Ελληνικού λαού και της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.

Στο πνεύμα ακριβώς αυτό, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ε.ΠΑ.Μ, μαζί με τους άλλους συνυποψηφίους μου, τα μέλη και τους φίλους του Μετώπου, θα δώσουμε και αυτήν τη μάχη με πολύ μεγάλη αισιοδοξία για τη νίκη, για να μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή που έχουμε αναλάβει όπως περιγράφεται παραπάνω.


*Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι A΄ συντονιστής της ΠΓ του Ε.ΠΑ.Μ και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου