Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Όλοι οι ΕΠΑΜίτες που αυτή την εβδομάδα θα είναι στην Αθήνα, καλούνται να στελεχώσουν την περιφρούρηση της ΕΡΤΣυναγωνιστές, 

Είναι γνωστοί οι αγώνες που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ τους τελευταίους 2 μήνες. Είναι γνωστές σε μας τους ΕΠΑΜίτες, οι  θυσίες αυτών των ανθρώπων, προσωπικές και οικογενειακές, που παλεύουν όχι πλέον για την δουλειά που έχασαν με αυτόν τον φασιστικό τρόπο, αλλά για τα προβλήματα μιας ολόκληρης χώρας που καθημερινά βυθίζεται όλο και περισσότερο στην αβεβαιότητα και την απογοήτευση. Τέλος είναι επίσης γνωστό, πως αυτοί που έκλεισαν την ΕΡΤ, αυτοί που έριξαν μαύρο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, τώρα προσπαθούν με τον χειρότερο τρόπο, εκμεταλλευόμενοι και την τελευταία ελπίδα των εργαζομένων για την επιβίωσή τους, να διαλύσουν όσους έχουν απομείνει και αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανή την ΕΡΤ.

Εμείς οι ΕΠΑΜίτες από την πρώτη στιγμή δώσαμε το παρόν σε αυτή την προσπάθεια. Τρέξαμε να συμπαρασταθούμε σε έναν άδικο και άνισο αγώνα του Ελληνικού λαού μέσα από τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Ο αγώνας αυτός σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει. Συνεχίζεται πιο σκληρός πιο δύσκολος και πιο άνισος από τότε που ξεκίνησε. Το ΕΠΑΜ πρέπει να δώσει και πάλι το παρόν.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν ανάγκη από την δική μας υπεύθυνη καθημερινή παρουσία, όπως την δηλώσαμε τις πρώτες μέρες. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι άνθρωποι που έχουν θυσιάσει τα πάντα και προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την πραγματική Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, κάνουν συγκεκριμένη έκκληση για βοήθεια στην περιφρούρηση των εγκαταστάσεων του Ραδιομεγάρου.

Συγκεκριμένα οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα ίσως είναι εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων για την τύχη αυτών των αγωνιστών, για την τύχη της ΕΡΤ έτσι όπως εμείς την γνωρίσαμε.  

Όλοι οι ΕΠΑΜίτες που αυτή την εβδομάδα θα είναι στην Αθήνα, καλούνται να στελεχώσουν την περιφρούρηση της ΕΡΤ όπως μας ζητήθηκε από τους ίδιους τους εργαζομένους. Υπάρχη συγκεκριμένη ανάγκη παρουσίας μας από τις 12:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί.

Όσοι ΕΠΑΜίτες μπορούν και θέλουν παρακαλούνται άμεσα να δηλώσουν διαθεσιμότητα (Όνομα, κινητό τηλέφωνο και διάρκεια διαθεσιμότητας) στο email chartalos@gmail.com

Τα στοιχεία θα δωθούν στον υπέυθυνο περιφρούρησης της ΕΡΤ, ο οποίος και θα επικοινωνεί μαζί σας μέσω SMS, όπως κάνει και με τους υπόλοιπους εργαζομένους. Σε όσους συμμετάσχουν θα δοθούν κάρτες διαπίστευσης για τον σκοπό αυτό.

Συναγωνιστικά,

Το συντονιστικό του ΟΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου