Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 19-08-2013 για τον άδικο χαμό του δεκαοχτάχρονου Θανάση Καναούτη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Το Οργανωτικό Γραφείο σας υπενθυμίζει πως την Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Μεταφορών, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον άδικο χαμό του δεκαοχτάχρονου Θανάση Καναούτη και θα ζητήσουμε :

Να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου του νέου παιδιού
Να τιμωρηθούν οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί
Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι έλεγχοι των κεφαλοκυνηγών στα ΜΜΜ
Να καταγγελθεί για άλλη μια φορά η κυβερνητική αναλγησία.

Την Δευτέρα το μεσημέρι απέναντί μας δε θα είναι μόνο το συγκεκριμένο εκτελεστικό όργανο της κατοχικής εξουσίας, αλλά κάθε εφοριακός που βάζει την υπογραφή του για την επόμενη κατάσχεση, κάθε υπάλληλος της ΔΕΗ που υπογράφει για να κοπεί το ρεύμα από ένα ακόμα σπίτι, κάθε υποτακτικός εισπρακτικής εταιρείας που οδηγεί στην απόγνωση και στην αυτοκτονία έναν έναν τους συνανθρώπους μας.

Γι’ αυτό, αυτή την Δευτέρα εμείς οι ΕΠΑΜίτες, οι φίλοι μας, οι γείτονές μας, οι συνάδελφοί μας έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε το παρόν.

Όλοι λοιπόν χωρίς καμία δικαιολογία θα είμαστε εκεί.

Ξεκινάμε…

Παρακαλούνται όλοι να έρθουν με τις σημαίες τους, τα σήματά τους, τις ντουντούκες έτοιμοι να φωνάξουμε ένα δυνατό « ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ».

“….Κι όταν θα έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα όπου οι νεκροί και οι αδικημένοι θα βρουν τη δικαίωσή τους, ο αδικοχαμένος νέος, το δικό μας παιδί, θα βρίσκεται εκεί ολοζώντανο να σέρνει τον χορό της νίκης, σαν έναν λεβέντικο τσάμικο, ή ποντιακό πυρρίχιο, με τρόπο που μόνο τα καλύτερα παλικάρια της πατρίδας μας με αλύγιστη ψυχή και ακόρεστη δίψα για την ζωή ξέρουν. Κι εμείς, οι γονείς του, θα είμαστε εκεί να τον χαρούμε στην αυγή μιας νέας Ελλάδας.”

Το Οργανωτικό Γραφείο του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου