Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

H ΕΡΤ σε Λειτουργική Κατάληψη! Ευκαιρία να αλλάξουμε κάποια πράγματα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!


Σύμφωνα με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου Αρ. Φ 139 / 11 Ιουνίου 2013, η κατοχική κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη σε κλείσιμο φορέων του δημοσίου. Η ΕΡΤ είναι πιθανότατα ένας από αυτούς.

Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη προχωρήσει σε λειτουργική κατάληψη του ραδιομεγάρου και έχουν ήδη ζητήσει την συμπαράσταση του Λαού.

Είναι πραγματικά μια πολύ καλή ευκαιρία για να αρχίσει μια πραγματική ενημέρωση του Λαού, από έναν πραγματικά ελεύθερο φορέα τηλεοπτικής ενημέρωσης. Δεδομένου ότι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε η κατοχική δικτατορία να γίνει, είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν με κάθε μέσο να πάρουν από τα χέρια του Λαού τον δημόσιο φορέα ενημέρωσης.

Γι αυτόν τον λόγο, πρέπει όλος ο Λαός, σύσσωμος, να υποστηρίξει με κάθε τρόπο την προσπάθεια των συμπολιτών μας, να επιτύχουν την λειτουργική κατάληψη ώστε επιτέλους να μπορέσει να ακούσει και να μάθει κάποια βασικά πράγματα τα οποία θα τον ελευθερώσουν.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι ο εχθρός μας είναι η κατοχική κυβέρνηση και το πολιτικό προσωπικό που νομιμοποιεί την οικονομική χούντα που μας καταστρέφει ολοκληρωτικά, και τα έξωθεν αφεντικά τους.

Ο μόνος δρόμος προς την Δημοκρατία και την Ελευθερία μας, είναι να αντισταθούμε όλοι μαζί ως Ελληνικός Λαός!

ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ!

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ:

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

Σ. Κατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου