Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Τρομοκρατική Επίθεση Κατά Στελέχους Του ΝΑΡ

Πηγή: http://mao.gr


Το στέλεχος του ΝΑΡ και πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων Εταιριών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, Νίκο Γουρλά, έβαλαν στο στόχαστρο σκοτεινοί μηχανισμοί που τα ξημερώματα της Τρίτης 18 Ιουνίου, στις 3.30 π.μ., έβαλαν φωτιά στο ΙΧ αυτοκίνητό του.

Η επίθεση όπως διαπίστωσε το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής πραγματοποιήθηκε με βενζίνη και στουπί. Οι εμπρηστές, προφανώς έμπειροι, έβαλαν φωτιά στο ελαστικό του αυτοκινήτου από όπου θα μπορούσε να εξαπλωθεί αμέσως, όπως και έγινε. Όλη η γειτονιά στο σπίτι του Νίκου Γουρλά σηκώθηκε “στο πόδι” μετά από την έκρηξη που προκλήθηκε, ενώ το αυτοκίνητο του συνδικαλιστή τυλίχθηκε στις φλόγες.

“Πρόκειται καθαρά για πράξη τρομοκρατίας για συνδικαλιστικούς και πολιτικούς λόγους”, είπε ο Νίκος Γουρλάς στο mao.gr. Ο Νίκος Γουρλάς πρωτοστάτησε στη συγκρότηση του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων, βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με την εργοδοσία στα καταστήματα Τύπου του αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”, γεγονός που του κόστισε την απόλυσή του (που ανακλήθηκε καθότι κρίθηκε εκδικητική) και βέβαια, είναι ενεργό στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου