Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Με ΜΑΤ και ΒΙΑ "σπάσανε" την απεργία των Χαλυβουργών! Αυτή είναι η αλήθεια για την τρικομματική κυβέρνηση του μαύρου μετώπου!

Πηγή: http://aristeri-diexodos.blogspot.gr



Η φασιστική τρικομματική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κυβέρνηση του μαύρου μετώπου έστειλε τα ΜΑΤ να σπάσουν την απεργία των χαλυβουργών. Με ασυγκράτητη βία οι δυνάμεις των ΜΑΤ "έσπασαν" την περιφρούρηση των χαλυβουργών και των αλληλέγγυων εργαζομένων μέσα από την ασύστολη χρήση χημικών. Παρόντες στη "μάχη" ήταν και άλλα μέλη του ΠΑΜΕ, των πρωτοβάθμιων σωματείων, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθώς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ΜΑΤ δεν λυπήθηκαν και δεν σταμάτησαν για κανέναν.

Αυτή είναι η δημοκρατία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της "αριστεράς" της ευθύνης. Η πεμτουσία του πολιτικού τους συστήματος αξονίζεται γύρω από την άγρια καταστολή του αγωνιζόμενου λαού χωρίς έλεος. Ο βιομήχανος Μάνεσης νικά με την βοήθεια της τρικομματικής κυβέρνησης.

Σήμερα "έσπασε" μια απεργία που αποτέλεσε φάρο αντίστασης. Πιστεύουμε όμως ότι δεν χάθηκε ο πόλεμος αλλά μονάχα μια επιμέρους μάχη ακόμα και για τους ίδιους τους χαλυβουργούς. Ο αγώνας του λαού συνεχίζεται και πιστεύουμε ότι εν τέλει - παρά τα ζόρια και τις δυσκολίες - θα νικήσει. Τούτο δεν το εξάγουμε από τα πιστεύω μας αλλά το βασίζουμε στο βαθύ, ασυγκράτητο και διαρκώς μεγενθούμενο ρήγμα των λαικών μαζών με την κυρίαρχη πολιτική τάξη, τους εκπροσώπους και τα κόμματα της. Δεν αργεί πιστεύουμε ο καιρός που η ζωή θα φέρει τα πράγματα ανάποδα και όσοι σήμερα πανηγυρίζουν που βλέπουν το αίμα και τη ζωή των εργαζομένων να χάνεται θα λογοδοτήσουν.

Κλείνοντας θα θέσουμε ένα απλό ερωτηματάκι γιατί φυσικά όλοι περίμεναν (όσοι δεν τα έχουν χαμένα τουλάχιστον) ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα κινηθούν με αυτό τον τρόπο αλλά υπήρξε ένα ποσοστό που ψήφισε ΔΗΜΑΡ θεωρόντας ότι είναι ακόμα μια "αριστερή" δύναμη. Και το ερώτημα μας μπορεί να λάβει τις παρακάτω μορφές:


...αυτή είναι η "αριστερά της ευθύνης"; η ευθύνη της ΔΗΜΑΡ είναι μάλλον ως προς το Μάνεση


...από πότε μια "αριστερή δύναμη" χτυπά απεργούς; εμείς αλλιώς τα μάθαμε σε αυτά τα "ξεπερασμένα αναγνώσματα"...

...πως δικαιολογεί ο κ. Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ ότι χτυπήθηκαν μέλη ή και βουλευτές κομμάτων της αριστεράς, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τις δυνάμεις των ΜΑΤ στα πλαίσια των εντολών της κυβέρνησης που η ΔΗΜΑΡ συμμετέχει;


Την προδοσία πολλοί αγάπησαν - τον προδότη ουδείς... στελέχη της ΔΗΜΑΡ εσείς θα την πληρώσετε πολύ ακριβά...





Εδώ και τώρα να ξανακατάβουμε το ταξικό κάστρο της χαλυβουργίας! Αν ο Μάνεσης θέλει να το κλείσει να περάσει το ίδιο το εργοστάσιο στη διαχείριση των εργαζομένων!

Σχετικό άρθρο από το left.gr


Σχετικό άρθρο από την iskra.gr


Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανακοίνωση του ΚΚΕ


Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού


Σχετικό άρθρο από το Red Notebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου