Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, έδωσαν το δικαίωμα στην Μέρκελ, να απαιτεί δημοψηφίσματα!




«Μαστίγιο και καρότο» φαίνεται ότι είναι η τακτική του Βερολίνου για την Ελλάδα. Στο περίφημο τηλεφώνημα που έκανε η Άνγκελα Μέρκελ στον Κάρολο Παπούλια, καθώς πρότεινε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Ελλάδα να διεξάγει μαζί με τις εκλογές του Ιουνίου και δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας ή όχι στο ευρώ.


Ενα απλό σχόλιο. Φανταστείτε, τι είδους σκληρές διαπραγματεύσεις, έκαναν, Σαμαράς,, Βενιζέλος, Παπανδρέου, και αν τους ξαναψηφίσουμε θα ξανακάνουν, που μας έφεραν στην θέση η ηγέτης της Γερμανίας να διατάζει, να προτείνει ένα δημοψήφισμα για τρίτη χώρα. Την ίδια ώρα, ο πρώην διοικητής, της ΕΚΤ, Τρισέ, προτείνει, ότι όσες χώρες χρεοκοπούν, να παραδίδουν, αυτόματα την διαχείριση της χώρας στην Ε.Ε.

  Είναι σαφές ότι αυτά που υπογράψαμε, μέσω Παπανδρέου, Βενιζέλου και Σαμαρά, προβλέπουν τις παραπάνω προοπτικές που βάζουν Τρισέ και Μέρκελ.

  Δεν ξέρω, που θα το πάει ο Τσίπρας, αλλά ξέρω ότι λέει όχι, και προεκλογικά, με εκλογικό πιθανό κόστος, στέλνει μηνύματα, ότι η Ελλάδα, δεν θα παραδοθεί, και αυτό μετράει. Για τον Σαμαρά, ένα μήνυμα: 'Δεν έχουμε σκοπό να εκλέξουμε έναν νέο Τσολακογλου'. Οι προδότες, ποτέ δεν εκλεγόντουσαν, παρά άνοιγαν μόνο κερκόπορτες. 

Λαέ, ξύπνα, αν ήταν ανέξοδο, να σε χρεοκοπήσουν, θα σε άφηναν, δεν θα ασχολιόντουσαν με τις εκλογές σου. Σε φοβούνται, γιατί είτε θα πληρώσουν αυτοί τα δανεικά, που πήρε η χώρα, για να κάνουμε πλούσιους τους δανειστές μας, είτε γιατί αν δεν το κάνουν, θα καταρρεύσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου