Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Αντιστράτηγος καλεί τους στρατιωτικούς να μην δεχτούν την φιλανθρωπία του 500ρικου

Πριν από τις εκλογές του 2012 ο νυν πρωθυπουργός δεσμεύονταν ότι μετά τις εκλογές θα επανάφερε τους μισθούς των ένστολων στα επίπεδα του 2009...

Αντί αυτού από τον Αύγουστο του 2012 έκαμε νέες περικοπές με πρόβλεψη να γίνουν και άλλες από το 2014.

Με υποτιθέμενη παρέμβαση του ο πρωθυπουργός ανέστειλε τις νέες περικοπές του 2014 χωρίς όμως να καταργηθεί η διάταξη του Ν.4093/14. πράγμα που σημαίνει ότι οποτεδήποτε βολεύει πολιτικά μπορεί η υπόψη διάταξη να ενεργοποιηθεί.

Μετά από προσφυγή των συνδέσμων των στελεχών  στο ΣτΕ, ο προαναφερόμενος νόμος κρίθηκε αντισυνταγματικός και η κυβέρνηση με τους συνεταίρους της αντί να συμμορφωθεί με τη δικαστική απόφαση, όπως όφειλε, δίνει σαν προεκλογικό αντίδωρο 500 ευρώ στους κατώτερους ένστολους που έχουν ακαθάριστο μισθό κάτω από 1500 ευρώ δηλαδή καθαρό μηνιαίο μισθό γύρω στα 800 ευρώ.

Η παραπάνω ενέργεια δείχνει μια τριτοκοσμική αντίληψη ενός (φιλάνθρωπου) κράτους που μοιράζει προεκλογικά πεντακοσιάρικά για εξαγορά ψήφων.

Πέρα από την προσπάθεια της η κυβέρνηση να παρουσιασθεί επικοινωνιακά σαν ευεργέτης ,βάζει και τους ένστολους απέναντι στον Ελληνικό Λαό, του οποίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι, παρουσιάζοντας τους σαν ευνοημένους από την όλη κατάσταση.

Με τον τρόπο αυτό επιχειρείται ο λαός να χάσει την εμπιστοσύνη του στους ένστολους και οι ένστολοι να αποπροσανατολισθούν και να βρεθούν (πραιτοριανοί) της κυβέρνησης ενώ η ταξική τους θέση είναι δίπλα στον υπόλοιπο χειμαζόμενο λαό.
Επειδή με τον τρόπο αυτό υποτιμάται η νοημοσύνη των ένστολων.

Επειδή οι ένστολοι ουδέποτε ήταν οι βολεμένοι του συστήματος.
Επειδή οι ένστολοι την τιμή, την αξιοπρέπεια, την ηθική και την υπερηφάνεια την έχουν ψηλά και δεν εξαγοράζονται.
Επειδή και να πάρουν το πεντακοσιάρικο θα τους το πάρουν με χίλιους δύο τρόπους.

Επειδή οι ένστολοι δεν θα φθάσουν ποτέ να πουλήσουν την ψήφο τους.

Για όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να αρνηθούν να πάρουν το (κοινωνικό μέρισμα) δηλώνοντας περίτρανα: ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ.

Γιώργος Ντζιμάνης

Αντγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου