Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος - Κασιδιάρης, συλλαμβάνονται κι άλλοι βουλευτές


Πηγή :  www.thepressproject.gr

Τη σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Ηλ. Κασιδιάρη ανακοίνωσε η αστυνομία. Αναζητούνται 34 συνολικά βουλευτές και στελέχη της Χ.Α.

Ευρεία επιχείρηση της ΕΛΑΣ ανά την επικράτεια αυτή την ώρα.

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης, οι Λαγός, Παναγιώταρος, Μίχος και ο υπεύθυνος της οργάνωσης Νίκαιας Κώστας Πατέλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκδοθεί 34 εντάλματα σύλληψης μελών της ΧΑ, από τα οποία έχουν εκτελεστεί τα πέντε. Αναζητούνται άλλα 29 μέλη.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.
Η κυβέρνηση είχε ενημερωθεί από την Παρασκευή και γι' αυτό υπήρξε σύσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.
Είναι η πρώτη φορά από το 1974 και μετά που γίνονται συλλήψεις αρχηγού κόμματος και βουλευτών και μάλιστα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία έχει και την ευθύνη για τις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου