Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Όποιος «βοηθάει» την ΕΛ.ΑΣ. εισάγεται χωρίς εξετάσεις στις σχολές της

Πηγή: http://www.thepressproject.gr

Σύμφωνα με τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή (νόμος 4058/12), όποιος συμμετέχει ενεργά στην καταδίωξη ή σύλληψη δραστών σοβαρών εγκληματικών πράξεων ή σε αστυνομική επιχείρηση προς πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος ή σε επιχείρηση του Πυροσβεστικού Σώματος προς κατάσβεση πυρκαγιάς ή διάσωση κινδυνευόντων προσώπων, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή του σε κίνδυνο, εισάγεται καθ’ υπέρβαση και χωρίς εξετάσεις στη Σχολή Αστυφυλάκων ή Πυροσβεστών

«...μετά από αίτησή του η οποία υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) ετών από την απόκτηση των απαραίτητων προσόντων διορισμού του σε οποιαδήποτε θέση, πλην του αναστήματος. Η συνδρομή των προϋποθέσεων αυτών διαπιστώνεται με Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ενεργείται μετά την υποβολή του σχετικού αιτήματος».

H σχετική τροπολογία εδώ

1 σχόλιο:

  1. EINAI KAI ... προσπάθεια κατάλυσης Kράτους και δημοκρατίας, με προφανείς κινδύνους για το έθνος, τον Eλληνικό λαό. Eννοούμε αναγκαστικά πλήρη Kατάλυση, αλλά KAI Kαταστροφή του μέρους της Kρατικής λειτουργίας που εξυπηρετεί λαϊκή κυριαρχία, Eθνική Aνεξαρτησία, κοινωνική προστασία. Αυτό EINAI !! «Όσοι το Xάλκεον Xέρι βαρύ του φόβου Aισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας Eχωσι΄θέλει Aρετήν και Tόλμην η Eλευθερία.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή