Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Το "φάντασμα" της λαϊκής εξέγερσης προκαλεί δέος στα λαμόγια!

Προφανώς και δεν θεωρούμε ότι έχουν δικαίωμα τα λαμόγια της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. να εμφανίζονται ως εκπρόσωποι του Αγώνα του Ελληνικού Λαού... Ωστόσο, όταν όργανα του Κράτους εκφέρουν ξεκάθαρο πολιτικό λόγο, γίνεται πασιφανές ότι σιγά σιγά ο λαϊκός παράγοντας αποκτά καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις! Μπορούμε!




Άμεση παραίτηση της κυβέρνησης ζητά η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Με πλειοψηφία (35 υπέρ έναντι έξι κατά) υπερψηφίστηκε πρόταση στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με την οποία ζητείται η άμεση παραίτηση της κυβέρνησης, «λόγω της έκδηλης αντίθεσης λαϊκής βούλησης με τις κυβερνητικές αποφάσεις».


Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του ΛΑΟΣ, η πρόταση ήρθε από το Περιφερειακό Σύμβουλο, εκλεγμένο με τον ΛΑ.Ο.Σ, Κώστα Γιαννακούρη.

Το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:

“Η παρούσα κυβέρνηση παρέλαβε μια χώρα σε χείριστη οικονομική κατάσταση.  Οι επιλογές της στο οικονομικό επίπεδο απέτυχαν. Οι Έλληνες, από το όριο της φτώχειας, πέρασαν στο όριο της πείνας. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται, είναι αντίθετες της λαϊκής εντολής και καταλύουν την έννοια της λαϊκής κυριαρχίας.
Ο μόνος δρόμος είναι η παραίτηση της κυβέρνησης και η άμεση προκήρυξη εκλογών, πριν οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, από εξέγερση λαού πεινασμένου και εξαθλιωμένου, πριν η χώρα απολέσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα.
Θεωρούμε ότι η επόμενη Βουλή, πρέπει να είναι Συντακτική, με προοπτική τη θεμελίωση μιας δημοκρατικά αποκεντρωμένης Πολιτείας και να επανακαθορίσει την πορεία της χώρας, σύμφωνα με τη λαϊκή εντολή”.

πηγή : enet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου