Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Επειδή όσους δεν "πούλησαν", όποιες διαφωνίες κι αν έχουμε, εμείς δεν τους ξεχνάμε!

Κι αν ο Φωτόπουλος, πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ κι άλλοι είναι... Η διαφορά είναι ότι  αυτός έβαλε μια κόκκινη γραμμή προς τα συμφέροντα του Λαού!

Μπορούσε να έχει "συναινέσει" και το κατεστημένο να τον είχε ανακηρύξει ήρωα υλικά (κυρίως...) και ηθικά.


Νίκος Φωτόπουλος...«Οι νόμοι φτιάχνονται για να υπηρετούνται οι πολίτες».«Σε αυτόν τον τόπο για να υπάρχει δημοκρατία, δικαιώματα, ελευθερίες, σεβασμός στον πολίτη κάποιοι άνθρωποι σε άλλες εποχές διώχθηκαν, απολύθηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν και κάποιοι -και τους τιμούμε υποτίθεται- αφιέρωσαν τη ζωή τους. Σ΄ αυτόν τον τόπο, για να υπάρχει δημοκρατία κάποιοι από τους πολιτικούς, γνωστοί σε όλους μας, αλλά και ανώνυμοι, πέρασαν δεκάδες χρόνια σε φυλακές. Κι αυτοί νόμους παραβίασαν».


«Οι νόμοι φτιάχνονται για να υπηρετούνται οι πολίτες. Εάν ο νόμος επιβάλλει στους εργαζόμενους της ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα στον άνεργο, τον μεροκαματιάρη, τον παππού και τη γιαγιά, τον φτωχό συνάνθρωπό μας που δεν έχει μία στην τσέπη του, που το μηνιάτικο τελειώνει στις 15, εμείς δεν θα το κάνουμε. Προτιμούμε να ...παρανομήσουμε και ας υποστούμε τις όποιες συνέπειες».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου