Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αγανακτισμένοι Χανίων

ΜΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΧΝΟ!!!!Η βάρβαρη και άδικη επιδρομή κυβέρνησης και τρόικας σε βάρος της πλειοψηφίας των λαϊκών στρωμάτων δεν έχει τέλος. Κυβέρνηση και τρόικα έχουν ανακηρυχθεί σε «σωτήρες» του κεφαλαίου, των τραπεζών, των μεγαλοεργοδοτών και εγκληματικοί δήμιοι των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Στον απόλυτο παραλογισμό να δώσουν όσα περισσότερα μπορούν στους τοκογλύφους δανειστές, παίρνουν τα πιο αντιλαϊκά και δυσβάστακτα μέτρα και μας βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στην ύφεση, στην εξαθλίωση και στη φτώχεια.


Το θράσος κυβέρνησης και τρόικας είναι απύθμενο, από την μια μειώνουν τους συντελεστές φορολόγησης των επιχειρήσεων, εκποιούν το δημόσιο πλούτο, επεξεργάζονται σε συμφωνία με την ΝΔ, νέα μείωση της φορολογίας των επιχειρηματιών, συνεχίζουν να χαρατσώνουν βάναυσα και άδικα την πλειοψηφία της κοινωνίας.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Δεν θα ανεχθούμε να ληστεύετε τα βιβλία των παιδιών μας. Δεν θα ανεχτούμε τουλάχιστον 2 ανέργους σε κάθε οικογένεια.  Δεν θα ανεχθούμε να στερείτε στους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, το ρεύμα. Δεν θα σας αφήσουμε να μας μετατρέψετε σε ανθρώπους των σπηλαίων. Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή με πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά αγαθά.

Καλούμε τους εργαζόμενους, όλο τον λαό και τους φορείς του μαζικού κινήματος, σε μαζικό ξεσηκωμό ενάντια στις έκτακτες ληστρικές εισφορές, οι οποίες μόνο έκτακτες δεν είναι καθώς το τέλος ακινήτων ισχύει για 2 χρόνια ενώ η έκτακτη εισφορά για 5!!.

Μαζικά και συλλογικά να συγκροτηθούν εστίες ανυπακοής στα νέα χαράτσια.

Πρώτα απ’ όλα οι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, νέοι, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες, να αρνηθούμε την πληρωμή των χαρατσιών. Συλλογικά να διοργανώσουμε συνελεύσεις γειτονιάς όπου να αποφασίσουμε με ποιον τρόπο και ποιες δράσεις ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ, ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Να δημιουργήσουμε ένα πλατύ, μαζικό κίνημα ανυπακοής ενάντια στα χαράτσια, το μεσοπρόθεσμο, την κυβέρνηση, την τρόικα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ!

Να επιστρέψουμε στους δρόμους και τις πλατείες, να γιγαντώσουμε τις διαδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις, να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας, για να ανατρέψουμε, τα χαράτσια και τις αντιλαϊκές πολιτικές τους. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε!ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/09 8:30 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΤΑ ΦΩΤΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου