Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Διαδώστε: Στη λίστα Λανγκάρντ σύμβουλος του Σαμαρά!


Για τον Παπασταύρου φίμωσαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

 Η βιομηχανία λάσπης που έχει στηθεί για να απαξιώσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου μόνο τυχαία δεν είναι. Σήμερα, το Newsbomb.gr σας αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που ο πρόεδρος της εξεταστικής απαγόρευσε την εξέταση μάρτυρα με πρόσχημα το C4i.

Τι συνέβη: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέταζε την μάρτυρα δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου. Εκείνη την στιγμή, ο κύριος Μαρκογιαννάκης βρισκόταν εκτός αίθουσας, κουβεντιάζοντας με τον κύριο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ρωτά την Παπαδάκου εάν ο κύριος Παπασταύρου που αναγράφεται στην λίστα, είναι ο δικηγόρος - σύμβουλος του πρωθυπουργού. Τότε, για πρώτη φορά στην εξεταστική, η μάρτυρας επιβεβαιώνει ότι ο Παπασταύρου που αναγράφεται στην λίστα, είναι το ίδιο πρόσωπο με τον στενό σύμβουλο του πρωθυπουργού! Ως διαχειριστής μάλιστα στο περιβόητο fund του κυρίου Μιωνή, με το κολοσσιαίο ποσό και τις φήμες περί μεγάλου πολιτικού ονόματος που κρύβεται πίσω από αυτό!

Και τότε η Παπαδάκου ξεκινά νέο σφυροκόπημα με σαφείς αιχμές για απόπειρα απόκρυψης του «μυστηριώδους» κατόχου του ποσού. Αναφέρει συγκεκριμένα την κυρία Μαρία Παντελή, εκφράζοντας την αγανάκτηση της, για το ότι δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει στην επιτροπή, ενώ θα έπρεπε να είναι η βασική μάρτυρας!

Στο μεσοδιάστημα, ο κύριος Μαρκογιαννάκης ειδοποιείται (σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα) ότι στην εξεταστική ακούγεται το όνομα «Παπασταύρου» και επιστρέφει στην αίθουσα άρον άρον.

Εκείνη την στιγμή η Ζωή Κωνσταντοπούλου ρωτά την μάρτυρα για τον κύριο Ροσσώνη της λίστας που σχετίζεται με την Siemens και την πιθανή συσχέτιση με το C4i! Ερωτήσεις απολύτως δικαιολογημένες, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι το ένταλμα Χριστοφοράκου που αφορούσε το C4i είχε γίνει αποδεκτό από τον Γερμανό εισαγγελέα αλλά ...ακυρώθηκε από την Ελληνική δικαιοσύνη!

Ο κύριος Μαρκογιαννάκης λοιπόν, αρπάζει την (άσχετη) αφορμή για το C4i, με κίνδυνο να εκτεθεί ο ίδιος, προκειμένου να σταματήσει την ενοχλητική Κωνσταντοπούλου και τις αποκαλύψεις για τον πρωθυπουργικό σύμβουλο.

Βεβαίως, στα μέσα «διέρρευσε» μία φαρσοκωμωδία με μαλλιοτραβήγματα και υστερίες. Την ίδια στιγμή που για πρώτη φορά μάρτυρας υποστήριξε ότι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού είναι όντως στην λίστα και διαχειριστής στο σκοτεινότερο λογαριασμό που έχει προκύψει μέχρι στιγμής.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου