Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Πρακτικά Λαϊκής Συνέλευσης Αγ.Σοφίας Πάτρας


Όλοι εμείς, έχουμε  πια ξεκαθαρίσει:

•    το βάθος, τη διάρκεια και  την  έκταση  της Οικονομικής και Κοινωνικής κρίσης.

•     τους υπεύθυνους και τα μέσα που αυτοί χρησιμοποιούν για να επιβάλουν την εξαθλίωση της κοινωνίας.

•    την επιλογή της ντόπιας αστικής τάξης, να συνεργαστεί με τα διεθνή Χρηματιστικά – Τραπεζικά λόμπυ, ώστε να αναβαθμίσουν την εκμετάλλευσή τους στην  Ελλάδα, σε  πλήρη  ΚΑΤΟΧΗ  της  χώρας.

•    Την ανάγκη για παλλαϊκή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, με στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της δοσίλογης Συγκυβέρνησης και του Μνημονίου και την παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ του  υπηρετικού  μαυραγορίτικου  «πολιτικού»  προσωπικού.

•    Η αντίστασή μας προϋποθέτει τη μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ του Λαού, άρα αναδεικνύουμε αυτά (τα τόσο αυτονόητα) που μας ενώνουν (τα Ταξικά μας συμφέροντα και τις ηθικές και Κοινωνικές αξίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού μας).

•    Όχι λιγότερη, αλλά περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (όχι σε κυβερνήσεις «Α(χ)ρίστων»,  Τεχνοκρατών,  Αποστράτων  και  λοιπών  Δοσίλογων).

•    Δεν νομιμοποιείται κανείς να βάλει την Υπογραφή του στο Νέο Μνημόνιο – απόλυτο ξεπούλημα της χώρας, του Λαού μας και των επόμενων γενεών:    Εκλογές  ΤΩΡΑ με σύστημα Απλής αναλογικής και αναβάθμιση (από τον ίδιο το Λαό) των θεσμών της Άμεσης Δημοκρατίας, των Αποφασιστικών Λαϊκών Συνελεύσεων & Λαϊκών Δικαστηρίων, θεσμούς που δημιουργεί ο Λαός από τα σπλάχνα  του,  με  πείσμα,  φαντασία,  ήθος  και  αποτελεσματικότητα.

•    Οι αδίστακτοι δολοφόνοι των λαών αποφάσισαν  και  για την πατρίδα μας αυτό που προσπαθούν δεκαετίες τώρα σε κάθε γωνιά της Γής:  την  πλήρη  υποταγή, την απόλυτη ΚΑΤΟΧΗ, την αποικιοκρατία, την Παγκόσμια «Διακυβέρνηση».

•    Αφού εξαγόρασαν απολύτως το ντόπιο «πολιτικό» προσωπικό, «δημοσιογράφους», «Πανεπιστημιακούς» και λοιπούς πρόθυμους,  επεδίωξαν και  κήρυξαν  στο  Λαό  μας  τον  ΠΟΛΕΜΟ.

•    Έτσι, ακόμα και αν τα τελευταία περίπου 30 χρόνια, μπορούσαμε να συνυπάρχουμε (εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενοι), ακροβατώντας σε ένα άτυπο Κοινωνικό Συμβόλαιο, σήμερα, μέσα στην Κρίση της κερδοφορίας τους, μας το διαμηνύουν προκλητικά και χυδαία:  Πεθάνετε  εσείς για να μην  μειώσουμε  τα  άπληστα  κέρδη μας, δώστε  μας  τη χώρα  σας,  τη  Δημόσια και  Ιδιωτική σας περιουσία, την προσωπική σας ελευθερία, ξεπουλήστε τα παιδιά,  τις  γυναίκες,  τους  γερόντους  σας.

Περίφημα. Ζητήσατε  τον  ΠΟΛΕΜΟ, θα  τον  έχετε,  ή ΕΣΕΙΣ ή  ΕΜΕΙΣ .

ΔΕΝ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  τα  ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την  ΚΡΙΣΗ και  το ΧΡΕΟΣ  σας.

ΔΕΝ  αναγνωρίζουμε  τα  Νομοθετήματα,  τις  Υπογραφές  και  τα  Συμβόλαια  μιας ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ  και  ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗΣ   «Κυβέρνησης» που  λειτουργεί  με  τρόπους  Μαφίας.

Θα σας ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ και θα πάρουμε την ΧΩΡΑ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  και τις ΖΩΕΣ  μας  πίσω ‼

•    Άμεσα, Σήμερα, Τώρα:  Δεν αφήνουμε  κανέναν  μόνο  του  στα  χέρια  τους: ΚΑΝΕΝΑ   ΣΠΙΤΙ   ΧΩΡΙΣ   ΡΕΥΜΑ!

•    Συντονιζόμαστε Πανελλαδικά και απαιτούμε ΕΚΛΟΓΕΣ τώρα ‼  Οποιαδήποτε υπογραφή νέου Μνημονίου – «Δανειακής» Σύμβασης  θα θεωρηθεί από τον Ελληνικό λαό ως πράξη εσχάτης  Προδοσίας  και  αναλόγως  θα  αντιμετωπιστεί.

•    Για το άμεσο μέλλον: Βαθαίνοντας την ΑΜΕΣΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την Αλληλεγγύη  μεταξύ μας, οργανώνουμε Πανπατραϊκό  και  Πανελλαδικό ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ  των Λαϊκών  Συνελεύσεων, Πρωτοβάθμιων  εργατικών Σωματείων  και  Ανέργων, Φοιτητικών &  Μαθητικών  Συλλόγων, κάθε ελεύθερου ανθρώπου που η ψυχή του  φλογίζεται  για:
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ –ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε  όλους  τους  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  που  αγωνίζονται
(Α.Β.Ε.Ξ.,  Μέσα  μαζικής  Ενημέρωσης - Τύπος,  Ελληνική  Χαλυβουργία)

Την ερχόμενη Τετάρτη 1/2/2012 και Πέμπτη 2/2/2012, στον Πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, μπροστά στο «Καφενείο του Αργύρη», μαζευόμαστε στις 5 μ.μ. το απόγευμα, για να κατασκευάσουμε  όλοι  μαζί   πανό  (που θα κρεμάσουμε στα μπαλκόνια των σπιτιών μας), με τα συνθήματα  που αποφασίσαμε  στην  Γενική  μας  Συνέλευση:

1.    Η Ανοχή μας τελείωσε, η Αντίστασή μας ξεκινάει.
2.    Έως εδώ…. Αντίσταση Λαέ ‼
3.    Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος.
4.    Οι  ανάγκες  μας  πάνω  από τα Κέρδη τους.
5.    Γείτονες: Οργανωθείτε – Αντισταθείτε ‼
6.    Ξύπνα Γείτονα: Ανατροπή  τώρα
7.    Ελάτε  μαζί μας: στις Συνελεύσεις – στους δρόμους ‼

Λαϊκή  Συνέλευση  Αγίας  Σοφίας  Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου