Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ετοιμαζουν και άλλη "ανθρωπιστική αποστολή" τα γεράκια του Πενταγώνου;

2 δικά μας σχόλια:

  1. Ο επόμενος ιμπεριαλιστικός πόλεμος που θα ξεσπάσει, δεδομένης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, θα είναι καταστροφικός για την ανθρωπότητα. Χρέος κάθε δημοκράτη και κάθε πατριώτη, είναι να αντιταχθεί και να αντιπαλέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο με κάθε μέσο.
  2. Σε καμία περίπτωση δεν υπερασπιζόμαστε το θρησκευτικό και οικονομικό καθεστώς του Ιράν... Αυτό δεν σημαίνει ότι τα "μαύρα κοράκια" το τριγυρνάνε για να βοηθήσουν τον Ιρανικό Λαό. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η Τρόικά δεν ήρθε για να απαλλάξει τον Ελληνικό Λαό από τα λαμόγια και τους κλέφτες!

Το πρώτο βίντεο από το αμερικανικό stealth UAV έδειξαν τα 
ιρανικά ΜΜΕΤο καταρριφθέν κατά τους Ιρανούς stealth UAV RQ-170 Sentinel έδειξε ο ιρανικός τηλεοπτικός σταθμός PressTV. Στις σκηνές της μετάδοσης του ρεπορτάζ το αμερικανικό UAV εμφανίστηκε σε σχεδόν άψογη κατάσταση, γεγονός που καταδεικνύει΄ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος προσγειώθηκε ουσιαστικά κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες!

Το αμερικανικό UAV πέταγε πάνω από την ιρανική πόλη Kashmar στα ανατολικά της χώρας, 225 χλμ από τα σύνορα του Ιράν με το Αφγανιστάν. Δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος για τον οποίο το αμερικανική UAV RQ-170 πέταγε πάνω από την ιρανική πόλη, καθότι η περιοχή είναι αγροτική χωρίς στρατιωτικό ενδιαφέρον.

Το Ιράν ανακοίνωσε για πρώτη  φορά την κατάρριψη του αμερικανικού UAV την περασμένη Κυριακή αλλά
δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πότε συνέβη το περιστατικό.

Από την πλευρά τους Αμερικανοί αξιωματούχοι επεσήμαναν ότι το RQ-170 επιχειρούσε πάνω από το Ιράν για αρκετά χρόνια. Πάντως εκτός από το περιστατικό αυτό το Ιράν έχει καταρρίψει στο παρελθόν δύο ακόμα αμερικανικά UAV που πέταγαν στον εναέριο του χώρο. Η κυβέρνηση του Ιράν ενημέρωσε την πρέσβη της Ελβετίας που εκπροσωπεί τις ΗΠΑ στο Ιράν για το περιστατικό 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου