Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Δ. Καζάκης, Λ. Βατικιώτης, Π. Κουρουμπλής, Α. Αλαβάνος στο Μοσχάτο — 26 Νοεμβρίου 2014.


Εκδήλωση «1013» στο Μοσχάτο με θέμα τη φοροεπιδρομή.

Την εκδήλωση οργάνωσε η «Αντιμνημονιακή Πρωτοβουλία Μοσχάτου & Ταύρου» στο Πολιτιστικό κέντρο Μοσχάτου.

Η εκδήλωση έγινε με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

Μετά τον χαιρετισμο των διοργανωτών της κίνησης «είμαστε 1013″,μίλησε ο Δ. Καζάκης ο οποίος αναφέρθηκε με ιστορικά παραδείγματα στην μονομερή διαγραφή του χρέους και καταχειροκροτηθηκε. Ακολούθησε ο κ. Π.Κουρουμπλής ο οποίος διακόπηκε αρκετές φορές από κάποιες φωνές αποδοκιμασίας διότι κατά την άποψη τους δεν αναφέρθηκε στο χρέος. Ο Λ.Βατικιώτης έδωσε πολλά στοιχεία μιλώντας και αυτός (όπως κι ο Καζάκης) για μονομερή διαγραφή χρέους (σε κάθε αναφορά της οι παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν).Ο πρωτος γυρος των τοποθετήσεων, εκλεισε με τον Κ.Αλαβάνο, ο οποίος ανέφερε πως όταν διάβασε «το δόγμα του σοκ» πριν μερικά χρόνια θεωρούσε ότι ήταν υπερβολές στα όρια συνομωσιολογίας αλλά τώρα όλα αυτά συμβαίνουν στη χώρα μας. Αμέσως μετά ο κ Κουρουμπλής αποχώρησε.

- Δημήτρης Καζάκης 3:50
– Παναγιώτης Κουρουμπλής 20:55
– Λεωνίδας Βατικιώτης 37:25
– Αλέκος Αλαβάνος 54:20


Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης όπου οι παρευρισκόμενοι θα απηύθυναν τις ερωτήσεις τους και θα γινόταν συζήτηση επί αυτών, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω δυστυχώς, ενός δυσάρεστου γεγονότος κατά την έναρξη του δεύτερου μέρους όπου κατά την πρώτη ερώτηση του ο συναγωνιστής από την Ελεύθερη Ελλάδα, Χαράλαμπος Δεληνταδάκης, έχασε τις αισθήσεις του και παρ” όλη την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν οι δύο γιατροί που παρευρίσκονταν στο χώρο έως να φτάσει ασθενοφόρο, δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο Χαράλαμπος Δεληνταδάκης έφυγε από την ζωή, μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Μετά από αυτό το τραγικό γεγονός η εκδήλωση φυσικά διεκόπη.

1 σχόλιο:

  1. όλοι οι ανω , είναι προδοτες (εχουν τα καθαρματα αποσιωγπησει και υποθαλψει εις βαρος του λαου, δικογραφια εσχατης προδοσίας ξυπνηστε ........Πρίν αρχίσουν να δημιουργούνται νέα κόμματα στην ελλαδα(και εκλογές νομιμες μη κατοχικές) , επείγει να καταγγελθούν και να καταδικαστούν , τα μέλη όλων των μεχρι στιγμης κομμάτων, κινηματων και πάσης φύσεως πολιτικών μορφωμάτων για το κακουργημα της συνέργειας σε εσχάτη προδοσια . , για δόλο και πρόθεση. ΚΑΙ, (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ, ΝΑ ΤΟΥς ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΤΑΙ ) .............(Άλλωστε σύμφωνα με το 120 , ως εχθροι της πατριδας και του λαού , δεν εχουν δικαιωματα μεσα στην πατριδα μας ,ουτως η αλλως..
    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%8D-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AC%CE%BB%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%BF/721025384607479..

    ΑπάντησηΔιαγραφή