Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Συνέβη τώρα: Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δ. Στρατούλη στο ΟΑΚΑ

Σημείωση δική μας: Ρε κουτσαβάκια του Σαμαρά και του Βενιζέλου, ο Στρατούλης κυβερνούσε τόσα χρόνια;;; Τυχαίο ότι ο Στρατούλης είναι από τις φωνές του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια σε Χρέος και μνημόνια;;;

Αποκαλύπτεστε...

Άντε την επόμενη φορά να δείρετε και τον Καζάκη που ως γνωστόν υπέγραψε το μνημόνιο ως Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης της Παπαρήγα!Χρυσαυγίτες χτύπησαν το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δημήτρη Στρατούλη, έξω απ' το ΟΑΚΑ.

Ο βουλευτής βρισκόταν στο γήπεδο παρέα με το γιο του, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, όταν τον πλησίασε ομάδα αγνώστων, οι οποίοι αφού δήλωσαν τη χρυασυγίτικη τους ταυτότητα, χειροδίκησαν ενάντια στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ. Στρατούλης είναι καλά στην υγεία του. Περισσότερα για το περιστατικό σε λίγο.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ & ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ, ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ, ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ, Ε, ΤΟΤΕ SORRY, AΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Τ`ΑΥΤΙΑ & ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2JMwqD-ho3U

    ΑπάντησηΔιαγραφή